Consiliere & Consultanta Funerara

Consiliere & Consultanta

Decesul cuiva apropiat vine la pachet cu un grad mare de incarcare psihologica, insa solutia vine din accesul cat mai rapid la o sursa de informatii eligibila. Compania noastra funerara pune la dispozitia celor ce sunt in aceasta situatie serviciul gratuit de consiliere funerara sau consultanta predeces prin intermediul telefonului de contact, unde se pot accesa toate tipurile de informatii esentiale.

Indiferent daca se doreste organizarea unei procesiuni de inhumare sau incinerare puteti beneficia de toate sfaturile utile cu privire la cum trebuie organizat un asemenea tip de eveniment.

Consiliere Funerara:

Consilierea funerara face parte din gama de servicii complete si reprezinta o solutie utila pentru familiile ce doresc sa organizeze o procesiune funerara completa cu toate serviciile si produsele funerare conexe. Toate informatiile sunt furnizate etapizat pentru a sprijini rudele ce se ocupa direct de procesiunea in cauza.

Consultanta Funerara Predeces:

Stresul si incarcatura emotionala sunt doua elemente ce isi pun amprenta pe oricine se asteapta sa se confrunte cu un deces.

Acest serviciu pus la dispozitie de agentia noastra vine in sprijinul celor ce doresc sa anticipeze toate detaliile cu privire la oraganizarea inhumarii sau incinerarii. Va sunt prezentate informatii referitoare la proceduri, documente, servicii, produse, preturi inainte ca decesul celui apropiat sa intervina iar atuul celor ce doresc sa beneficieze gratis de consultanta predeces il reprezinta faptul ca in momentul cu pricina va exista o imagine clara despre cum se poate desfasura un eveniment ca acesta.

Consiliere Juridica:
Acest tip de consiliere va ajuta sa aflati toate aspectele legate de intocmirea documentelor dupa deces pentru demararea procedurilor succesorale sau de testament. Beneficiati de serviciile consilierilor nostri parteneri ce au experienta indelungata la rezolvarea celor mai dificile situatii.
Cele mai frecvente intrebari puse unei companii funerare:
  • Care sunt actele necesare inhumarii / incinerarii ?
  • Ce produse si servicii funerare oferiti?
  • Care este programul acestei firme de pompe funebre?
  • Care sunt preturile?
  • Ce alte informatii utile sunt oferite?
  • Oferiti consiliere funerara non stop ?
  • Ce trebuie pregatit inainte de deces ?
  • Ce dimensiuni are un sicriu ?
  • Oferiti transport funerar inafara localitatii?
  • Va ocupati de dosarul ajutorului de inmormantare?


Raspundem tuturor celor ce doresc sa ne contacteze telefonic Non Stop.