Monumente Funerare

Monumente Funerare

Suntem o agentie funerara cu mare experienta in amenajarea locurilor de veci si reabilitarea lor cu ajutorul monumentelor funerare din marmura, granit, mozaic,…etc, la cele mai avantajoase costuri raportate la calitate.

Restauram monumentele existente aducand un plus de design pentru cavouri, cruci, borduri, placi comemorative, stalpi, capele si toate tipurile de constructii funerare existente in orice cimitir din Bucuresti sau Ilfov.

Accesorizam cu vaze, statuete, felinare, stalpi iluminat si toate tipurile de decoratiuni ce schimba total infatisarea actualei constructii funerare cu aspect invechit din cauza fenomenelor meteo prin care a trecut de-a lungul timpului.

Toate procedurile mai sus mentionate se pot executa in baza autorizatiei de constructie ce trebuie eliberata titularului de concesiune al locului de veci conform Legii 50/1991, respectiv modificarilor ulterioare.

Costurile sunt diferite de la cerere la cerere si depind foarte mult de calitatea, natura si cantitatea materialului, de arhitectura proiectului, de timpul de executie si montaj al constructiei funerare pe care doriti sa o realizati.

Deoarece facem lucruri de calitate oferim garantie indelungata pentru orice tip de monument funerar achizitionat de la compania pe care o reprezentam